Així serà la botiga de segona mà de Zara

per Redacció, el 27 d'octubre de 2022 a les 06:00
Sembla Zara es comença a preocupar per la sostenibilitat de les seves peces de roba i el pròxim 3 de novembre llançarà al Regne Unit la botiga Zara Pre Owned, una botiga de roba de segona mà. L'objectiu és donar peces, revendre i arreglar les que ja han estat utilitzades per donar-lis una segona vida.

"Aquesta nova plataforma és una acció més que s'emmarca en l'enfocament de sostenibilitat d'Inditex i la seva aposta per avançar cap a un model d'economia circular, que abasta totes les fases de la seva activitat, des del disseny del producte fins a la gestió de les botigues, així com fabricació, logística i oficines de l'empresa", ha apuntat l'empresa.


Gràcies al servei de reparació, els clients podran sol·licitar arreglaments de qualsevol peça de Zara utilitzada indiferentment de la temporada. Es podrà demanar des de la substitució de botons fins a la reparació de cremalleres. El procés es podrà realitzar íntegrament online o a la botiga de la cadena que s'esculli.

Amb aquest nou servei també es podrà vendre la roba a altres persones des d'una aplicació semblant a Vinted. A més, s'oferirà l'opció de donar la roba a la Creu Roja i seran ells qui vindran a recollir la roba a casa per donar-la.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: