Així és amb 21 anys la que van batejar com "la nena més bonica del món"

per Adolescents.cat, el 30 d'octubre de 2022 a les 08:48
Molt probablement et sonarà aquesta foto i aquesta cara. És la model francesa Thylane Blondeau, considerada una de les nenes més boniques del món. A la mateixa llista també hi eren les bessones Leah Rose i Ava Marie Clements i Kristina Pimenova.

Quan només tenia 4 anys, Thylane Blondeau va causar furor en el món del modelatge i les xarxes socials per la seva bellesa. De fet, va ser elegida pel crític de cine britànic TC Candler com “el rostre més bonic de l’any”.


Des de llavors la nena, filla de l’ex futbolista Patrick Blondeau i la dissenyadora Veronika Loubry, ha treballat amb reconegudes marques com Jean Paul Gaultier, Vogue, Dolce & Gabbana, Lacoste i L’Oréal.

Actualment “la nena més bonica del planeta” té 21 anys i ja ha creat la seva pròpia marca de roba anomenada Heaven May. També té gairebé 6 milions de seguidors al seu perfil d’Instagram i un llarg futur per endavant.

 

Ara bé, aquí entra la crítica i la reflexió. Està bé cosificar i sexualitzar nenes tan petites? És necessari crear rànquings de bellesa amb menors d’edat? Es fa el mateix amb els nens? I és més… Per què la majoria d’aquestes nenes compleixen els estereotips d’ulls blaus i cabells rossos propis de la Barbie?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: