Jorge Cyrus denuncia aquesta greu situació a través de TikTok

per Redacció, el 27 d'octubre de 2022 a les 06:00
Jorge Cyrus ha denunciat a través del seu TikTok l'assetjament que ha rebut el seu germà petit de 14 anys, Juan, per ser homosexual. Com ha explicat, els companys de classe del seu germà van crear un compte fals d'Instagram per publicar fotos seves ridiculitzant-lo per la seva orientació sexual.
 
@jorgecyrus

Estoy harto

♬ sonido original - Jorge Cyrus

El tiktoker ha publicat un vídeo per explicar que està fart d'aquesta situació i que sap qui ha sigut. Que es tractava de fotos privades que no tenien cap dret a publicar i que quan es va posar a investigar una mica va trobar que el compte havia estat creat des del mail d'un alumne de l'institut.

La seva mare ha intentat solucionar el problema parlant amb els professors del centre, però com és una cosa que ha passat fora de l'escola, el director no pot fer res al respecte. "Molt bé per part del director d'aquest institut, l'ajuda que se li ha brindat a la meva família i al meu germà per això molt bé", comentava irònicament.

 

En el vídeo ha aclarit que la seva família ja ha pres mesures i ho ha denunciat a la Guàrdia Civil. A més, una de les imatges del seu germà també ha estat compartida per un compte de Twitter que fa anys que assetja a Jorge Cyrus, així que "tant a aquest compte com a aquesta persona se li posarà una denúncia per publicar informació privada d'un menys d'edat, per assetjament i per homofòbia".

Per últim, el tiktoker ha demanat que si us plau es prenguin "seriosament casos com aquest", ja que no és el primer cop que el seu germà és víctima d'homofòbia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: