Logotip de Adolescents.cat

Morad, detingut de nou: què ha passat?

per Redacció, el 27 d'octubre de 2022 a les 09:40
El raper Morad ha estat detingut a l'Hospitalet de Llobregat aquest dimecres pels desordres públics que hi va haver la setmana passada als Blocs Florida del municipi. 

De moment, els Mossos d'Esquadra només indiquen que hi ha hagut una detenció d'un home a l'Hospitalet amb relació a aquest fets. En el marc d'aquells aldarulls es van cremar dos cotxes i dos contenidors. Els Mossos l'acusen d'organitzar i finançar els incendis que hi va haver.


Els investigadors sostenen que va pagar 1.000 euros a un grup de nous perquè ho fessin. 

No és la primera vegada que el famós raper té problemes amb la policia. De fet, a principis d'any va ser jutjat per un intent de robatori. S'enfrontava a dos anys i mig de presó, però el jutge va optar per absoldre'l perquè no hi havia proves concloents. També ha estat detingut per haver-se escapat d'un control policial conduint temeràriament i sense carnet i per haver agredit uns mossos i haver-se saltat el toc de queda durant la pandèmia.


El cantant vincula les diverses detencions que ha patit a l'actitud racista de les institucions i, concretament, de la policia.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: