Aquesta és una de les postures més eficaç per arribar a l'orgasme

per Redacció, el 3 de novembre de 2022 a les 06:00
Un recent estudi dut a terme per la clínica privada de ginecologia New H. Medical a Nova York ha descobert quina és la posició sexual més efectiva per aconseguir les dones heterosexuals arribin a l'orgasme.

La conclusió va ser que la millor postura és la del missioner amb un coixí a sota la pelvis de la dona. L'estudi es va realitzar amb un escàner d'ultrasò i els investigadors van examinar a una parella de voluntaris mentre tenien relacions sexuals en cinc posicions populars durant 10 minuts.


Després van examinar quina era la millor postura per estimular el flux sanguini del clítoris. Com explica la Dra. Kimberley Lovie, metgessa investigadora, "l'objectiu era comparar el flux sanguini del clítoris abans i després del coit a cadascuna de les cinc posicions, després d'un període de temps estandarditzat".

La posició menys eficaç va resultar ser la del gosset, ja que és una postura on no hi ha cap contacte directe amb el clítoris i, per tant, no contribueix a augmentar el flux sanguini.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: