Mor l'home que va estar més de 60 anys sense dutxar-se

per Redacció, el 28 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'home més brut del món, Amou Haji, ha mort a l'edat de 94 anys. Va estar al voltant de sis dècades sense banyar-se per por a agafar alguna malaltia. Vivia al carrer i, tot i haver tingut oportunitats per dutxar-se, sempre s'hi negava. La seva peculiar història va ser documentada a "L'estranya vida d'Amou Haji".

Segons l'agència AFP, Haji va morir el passat diumenge 23 d'octubre a Dejgah, un poble de la província de Fars (Iran). Tot i haver estat 63 anys sense banyar-se va tenir sempre bona salut. De fet, a Iran els homes solen viure fins als 77 anys i ell ha superat aquesta mitjana.


Fa vuit anys es va sotmetre a un examen mèdic gràcies al doctor Gholamreza Molavi de l'Escola de Salut Pública de Teherán. Tot i viure envoltat de brossa i d'animals morts, va donar negatiu a les proves d'ETS, Hepatitis i parasitologia. Segons els metges, aquest resultat s'explica perquè al viure en condicions tan extremes podria haver desenvolupat un sistema immune molt resistent.

Fa uns mesos els seus veïns el van convèncer que es dutxés per així desprendre's de tota la brossa que tenia impregnada a la roba i la pell. Probablement, aquest fet ha estat només una casualitat i no té res a veure amb la seva mort, però fins al moment es desconeixen les causes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: