Logotip de Adolescents.cat

Investiguen abusos sexuals a una menor en un túnel del terror a Badalona

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 09:07
Els Mossos d'Esquadra investiguen aquest dimarts un abús sexual amb "tocaments superficials" a una menor d'11 anys. Els fets s'haurien produït en un túnel del terror de Badalona aquest diumenge, 30 d'octubre.

Segons han explicat fonts de la policia catalana a Europa Press, la Guàrdia Urbana de la ciutat ha identificat dos nois menors de 13 anys, i per tant, són "inimputables com a presumptes agressors".


Els pares de la menor van interposar una denúncia als Mossos, que també en va rebre d'altres pels mateixos fets per part de diversos testimonis que estaven en aquest mateix túnel del terror.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: