Mor el raper Takeoff als 28 anys

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 09:39
Maten a trets el raper Takeoff en una pista de bitlles del centre de Houston, als Estats Units. L'artista tenia 28 anys i era un dels components de la banda de hip-hop Migos, de la qual també en formaven part el seu tiet Quavo (Quavious Keyate Marshall) i el seu cosí Offset (Kiari Kendrell Cephus).

Segons ha avançat TMZ i han confirmat després fonts policials a diversos mitjans, al voltant d'una cinquantena de persones eren a l'establiment recreatiu en el moment en què ha començat el tiroteig. Es calcula que cap a les 2:30 de la matinada s'hauria produït la mort de Takeoff, que era amb el seu tiet Quavo a la pista. Ell, però, ha resultat il·lès. A banda del raper, dues persones més han estat ferides de bala i traslladades a l'hospital. El seu pronòstic es desconeix.


L'assassinat de Takeoff, un raper mort a trets als Estats Units, no és el primer ni, probablement, serà l'últim. Aquest setembre, PnB Rock va morir fruit d'un tiroteig en un assalt a un restaurant de Los Angeles. En el seu cas, l'atacant va anar fins al local perquè va saber per Instagram que l'artista hi era amb la seva parella i que portaven joies de gran valor. L'any passat, en el mes de novembre, un cotxe es va aturar davant la porta d'una botiga de galetes de Memphis (Tennessee) a esperar que en sortís el cantant Young Dolphva. Quan ho va fer, el van matar a trets des de la finestra del vehicle. 

Takeoff es deia Kirsnik Khari Ball i va néixer a Lawrenceville (Geòrgia) el 1994. El seu grup, batejat en un inici com a "Polo Club", va començar a caminar l'any 2009 dins de l'escena trap d'Atlanta. Migos va tenir un èxit pràcticament immediat entre la classe popular, però també entre els mitjans. La banda familiar va aconseguir fer-se un lloc fins i tot entre la música comercial, tot i que on veritablement va despuntar i tenir influència va ser en el món urbà. 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: