Què és l'al·lèrgia als orgasmes i quins són els seus símptomes

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 06:00
Hi ha persones que pateixen la síndrome de la malaltia postorgasmica (POIS) i que, per tant, són al·lèrgiques als seus propis orgasmes. Aquestes persones experimenten símptomes similars als de la rinitis al·lèrgica o la grip com fatiga, picor als ulls, congestió nasal, secreció nasal o, fins i tot, problemes de memòria.

S'estima que aproximadament 24.000 persones de tot el món la pateixen, la majoria homes, i, com expliquen des d'Urology Case Repots, se sospita que l'origen d'aquesta reacció pot ser la hipersensibilitat a alguna cosa dins de l'ejaculació d'una persona, ja que "la majoria dels qui pateixen POIS han donat positiu a les proves de punció cutània utilitzant el seu semen com a al·lergen".


Majoritàriament, els símptomes apareixen just després d'haver tingut un orgasme i poden desaparèixer al cap d'uns minuts o hores, o bé poden estar presents durant una setmana. I, com que no hi ha cap tractament que la faci desaparèixer, hi ha moltes persones que opten per no tenir orgasmes.

Afortunadament, existeix un antihistamínic anomenat fexofenadina que ha aconseguit provocar "una disminució del 90% dels símptomes" i que va permetre que un jove de 27 anys reprengués la seva vida sexual després de 18 anys sense tenir orgasmes per evitar els episodis al·lèrgics.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: