Logotip de Adolescents.cat

La reacció de Risto Mejide a la possible nova relació de Laura Escanes

per Redacció, el 3 de novembre de 2022 a les 06:00
Quan Risto Mejide va anunciar la seva separació amb Laura Escanes confiava que serien "tan bons ex com han sigut com a parella", però després que la revista "Lecturas" hagi publicat en portada que Laura Escanes i Álvaro de Luna podrien estar junts, el jurat de "Got Talent" ha deixat de seguir a la mare de la seva filla a Instagram.
 

Sembla que la Laura ha estat fotografiada amb el cantant amb una actitud molt afectuosa durant una escapada a Tenerife i la resposta de la seva exparella ha estat esborrar-la de les xarxes socials. Fins al moment la parella s'havia comportat de manera exemplar i no havia mostrat cap actitud de rancor cap a l'altra. De fet, tots dos segueixen mantenint les seves fotografies junts al seu Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)


La decisió d'en Risto de fer unfollow a la Laura ha estat acompanyada d'un profund missatge que va donar a Got Talent mentre encara estava amb ella i un text on deixa clar que "un és resultat dels seus encerts i dels seus errors". I és que aquesta situació no està sent gens fàcil per cap dels dos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Risto Mejide (@ristomejide)


En el seu moment aquest missatge va ser una declaració d'amor a la persona amb qui ha compartit set anys de la seva vida: "Us explico això perquè Bach ens va recordar que quan un estima de veritat, tot i que s'equivoqui, és igual la distància que hi hagi". Un moment que en Risto va qualificar com un dels emotius que ha viscut mai en televisió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: