Aquestes famoses models anuncien el seu casament després de mantenir una relació en secret

per Redacció, el 3 de novembre de 2022 a les 06:00
El passat 28 d'octubre es va celebrar el casament entre Mariana Valera (Miss Argentina) i Fabiola Valentín (Miss Puerto Rico). Les dues es van conèixer a un certamen de bellesa l'any 2020 i van mantenir el seu amor en secret durant dos anys, fins que fa uns dies van decidir compartir un vídeo al seu Instagram amb imatges inèdites del seu amor per anunciar que s'han casat.
 

Fabiola Valentín té 22 anys i l'any 2019 va quedar entre les tres finalistes del certament del seu país i al Miss Grand International va quedar al vuitè lloc. I Mariana Valera té 26 anys, l'any 2019 va coronar-se com a Miss Argentina i l'any 2022 es va presentar al Miss Grand International, on va conèixer a la seva parella, i va quedar en sisè lloc.

Tot i que la seva relació romàntica era secreta, a les xarxes socials s'havien mostrat juntes moltes vegades i havien parlat del seu vincle com una gran amistat que va néixer després de quedar finalistes al concurs.

 

El post on anuncien la seva relació s'ha omplert de comentaris d'enhorabona per la seva unió i altres participants de Miss Univers de diversos països també van aprofitar l'oportunitat per felicitar-les com Gabriel Tafur, el representant de Colòmbia l'any 2019, que va escriure: "Felicitacions! Que sigueu molt felices".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: