Netflix decideix cancel·lar la tercera temporada d'aquesta famosa sèrie

per Redacció, el 3 de novembre de 2022 a les 06:00
Netflix ha decidit no continuar amb la tercera temporada de Destino: la saga Winx. La primera temporada va tenir molt bona rebuda i ningú s'esperava que la plataforma decidís cancel·lar-la.

Va ser Brian Young, showrunner de Netflix i creador de ficció qui ha donat la notícia a les xarxes socials. "Això és especialment dur perquè sé que hi ha molta gent a qui li encantava la temporada", ha dit. I ha expressat com d'orgullós se sent de tot l'equip i de la feina feta per "crear aquest món i aquests personatges".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brian Young (@brianjyoung)


També ha volgut agrair a tothom qui ha treballat en la sèrie i als espectadors que l'han estat seguint a l'altre costat de la pantalla. "Han estat quatre anys increïbles. Tant de bo tornar-nos a veure en el futur", ha acabat dient.


Les reaccions no han trigat a arribar i els fans han volgut expressar la seva tristesa. "Espero que sigui una broma", deien alguns. I és que tot i que al principi aquesta sèrie badada en els dibuixos Winx Club de Nickelodeon va ser criticada a causa de dos dels seus personatges, Flora i Tecna, al final el públic l'ha acabat estimant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: