Sents que els teus amics tenen una vida sexual més divertida que la teva? Això és el que pots fer

per Redacció, el 25 d'agost de 2023 a les 06:00
Quan el sexe és un tema recurrent en el teu grup d'amics i amigues pots acabar sentint que la seva vida sexual és més divertida que la teva. Veus que no tens tantes relacions sexuals ells i sents que hi ha alguna cosa que estàs fent malament. És una sensació bastant normal i hi ha una sèrie de pensaments que has d'evitar per no sentir-te així.

Com explica la sexòloga Julliet Allen, fundadora d'Authentic Sex Podcast i Pleasure School, a una publicació de Poosh, no donis per suposat que tot el que expliquen és real. El sexe continua sent tabú a la nostra cultura i ningú mai diu la veritat absoluta. La gent sempre intenta complir expectatives, així que no et creguis tot el que escoltes.


A més, hi ha persones que no parlen gaire d'aquest aspecte de les seves vides i això fa que facis suposicions de com és la seva vida sexual. Per tant, molts cops ets tu qui assumeixes que el teu amic o amiga té més sexe que tu quan en realitat no és així. I, en cas que ho sigui, "no tots podem tenir la mateixa quantitat de sexe cada setmana" i, per tant, no és bo que et comparis. Les circumstàncies de cadascú són úniques.

I, si no pots evitar comparar-te, no has de cometre l'error de resignar-te amb tristesa. Com diu l'experta, "si el que vols és una vida sexual activa i divertida, aleshores treballa per deixar de costat tot el que t'ho impedeix" i recorda que el sexe amb un mateix també és important.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: