La història real sobre una de les sèries (més dura i amb més èxit) de Netflix

per Redacció, el 7 de novembre de 2022 a les 06:00
La chica que lo tenía todo es va estrenar el 7 d'octubre i s'ha convertit en una de les sèries més populars de Netflix. Està basada en la novel·la de misteri de Jessica Knoll, Luckest Girl Alive, que va ser tot un èxit l'any 2015 als Estats Units.



La sèrie narra la vida d'una jove protagonista, Ani Fanelli, que viu una vida d'èxit, però que amaga un passat molt dur: quan tenia 14 anys va ser víctima d'una violació grupal. La història està basada en l'experiència de l'autora de la novel·la, que es va basar en les seves experiències d'adolescent per escriure el llibre.

Als 15 anys va patir una agressió sexual per part de 3 nois durant una festa i pocs dies després va començar a ser víctima d'assetjament escolar. Els seus companys li deien "puta" i, fins i tot, un professor va arribar a insinuar que s'ho mereixia.

 

Jessica Knoll va negar durant anys que la inspiració de la història fos una experiència pròpia i sempre havia defensat que s'havia basat en històries que havia escoltat d'altres persones. L'any 2017 va decidir trencar el silenci i escriure un assaig per Lenny Letter relatant com havia sigut per ella viure com una supervivent a una violació. Igual que la protagonista de la pel·lícula, va utilitzar l'èxit professional i social com una via d'escapament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: