Arriba una de les funcions més esperades de WhatsApp

per Redacció, el 4 de novembre de 2022 a les 06:00
Mark Zuckerberg està de celebració perquè finalment arriba una gran novetat a WhatsApp: les Comunitats. Aquesta funció s'ha començat a implementar aquest dimecres i s'anirà implementant a tots els països al llarg dels mesos vinents.

Com indica la companyia, es tracta d'una "important actualització pel que fa a la manera en què les persones es podran connectar als grups de WhatsApp que més ells interessen".




A partir d'ara es podran connectar diversos grups en un de general per poder organitzar les converses. Aquesta funció serà molt útil per grups de pares de l'escola, grups laborals, comunitats veïnals... Com expliquen des de HuffPost, permet reunit diferents grups sota un mateix "grup paraigües".

 


Per activar aquesta funció, cal anar a la pestanya Comunitat a la part superior dels xats a Android o a la part inferior en el cas d'iOS. Allà podràs iniciar una nova comunitat des de zero o bé agregar-hi grups existents. Un cop estiguis dins una Comunitat, podràs canviar de grup de manera senzilla. A més, els administradors podran enviar avisos a tots els membres.

Altres funcionalitats que incorporarà WhatsApp:


WhatsApp presenta també la possibilitat de crear enquestes tant en els grups com a les Comunitats. Defensen que "és una manera divertida i eficaç de prendre decisions en un grup sense enviar spam a tots en el xat".

També s'ampliaran les videotrucades fins a 32 persones per a aquells moments on necessites reunir-te amb moltes persones, sigui per feina sigui per temes personals com una reunió familiar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: