Has tingut mai una erecció de clítoris? Així és com ho pots saber

per Redacció, el 5 de novembre de 2022 a les 06:00
El clítoris va ser un òrgan desconegut durant molt de temps, però gràcies a múltiples investigacions s'han descobert coses molt interessants sobre aquest òrgan com, per exemple, que és un dels pocs òrgans dissenyats exclusivament a proporcionar plaer i que també té ereccions, igual que el penis.

A més, durant molt de temps es va creure que la mida real del clítoris es limitava a la part visible, però un examen profund va demostrar que és un òrgan arboreu, és a dir, un petit iceberg amagat cap a l'interior dels genitals amb diferents seccions. I, com el penis, té teixit erèctil, provocant que augmenti la seva mida quan s'excita.


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: