Spork, la posició sexual per incrementar la connexió i el plaer

per Redacció, el 4 de novembre de 2022 a les 09:57
Spork. Aquest és el nom que rep una de les postures sexuals més plaents. Així ho assegura la sexòloga Lori Beth Bisbey a Cosmopolitan on explica els beneficis d'aquesta posició.

Primer de tot, com es practica? La persona que serà penetrada s'estira al llit, amb l'esquena tocant el matalàs. L'altre es col·loca al damunt i s'apropa a la seva parella per tal que aquesta pugui posar una de les seves cames sobre la seva espatlla –pot ser la dreta o l'esquerra, com sigui més còmode-. Aquest simple gest farà que la penetració sigui més profunda o que l'estimulació sigui més intensa.


I és que aquesta posició, també es pot dur a terme sense penetració, és a dir, només fregant els genitals de l'un amb els de l'altre. A més a més, tal com assegura la sexòloga Lori Beth Bisbey, la spork permet contacte visual i, per tant, una major sensació d'intimitat i connexió. Un altre fet a destacar, és la seva comoditat: no requereix un gran esforç físic i pot ser practicada a diferents intensitats durant més temps que altres posicions.

Si es vol també es poden incloure joguines sexuals, com ara anells vibradors o altres per augmentar les sensacions de plaer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: