Qui és Álvaro de Luna, la suposada nova parella de Laura Escanes?

per Redacció, el 4 de novembre de 2022 a les 06:00
Des que la Laura Escanes i en Risto van anunciar la seva separació, han sorgit molts rumors sobre possibles noves parelles de la Laura. L'última ha estat el cantant Álvaro de Luna, amb qui se l'ha vist fent-se un petó recentment a Tenerife.
 

Va ser la revista Lecturas la que va publicar la foto de tots dos en portada, i el mitjà assegura que també se l'ha vist entrant i sortint de la casa que té el cantant a Malasaña.

Qui és Álvaro de Luna?


Álvaro de Luna és un cantant i compositor espanyol conegut per cançons com "Levantaremos al sol" o "Juramento eterno de sal". L'any 2017 va saltar a la fama gràcies a Sinsinati, el grup musical del qual formava part i amb qui va treure coneguts temes com "Indios y Vaqueros".



L'any 2020 va iniciar la seva carrera en solitari i, amb 28 anys, ha aconseguit dedicar-se professionalment a la música. Aquest mes de novembre començarà la seva gira Levantaremos al Sol Tour 2022 i passarà per Santiago de Chile, Bogotá, Llima, Buenos Aires i Montevideo, entre altres ciutats.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: