Prohibeixen anar amb ordinador a classe i aquesta és la peculiar solució que hi troba

per Redacció, el 8 de novembre de 2022 a les 06:00
Prendre apunts a mà a la universitat pot ser una missió impossible quan el professor explica massa ràpid. És per això que la majoria de persones opten per anar amb ordinador a classe i així prendre notes de manera molt més ràpida i efectiva.

Hi ha molts docents, però, que estan en contra dels ordinadors perquè és fàcil que l'alumne deixi de prestar atenció i es posi a mirar les xarxes socials o xatejar amb els amics. Per tant, dificulta l'atenció de l'alumne i perjudica el seu aprenentatge.


Durant les últimes hores s'ha fet viral un vídeo de TikTok d'un noi que ha trobat la solució perfecta per no dur ordinador a classe i tampoc haver d'agafar apunts a mà: fer-ho amb una màquina d'escriure.
 
@nick_le__ #uni #universität #university #tud #tudarmstadt #slay #maschinenbau #schreibmaschine #claas ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

El vídeo ja compta amb més de 23 milions de visualitzacions i milers de comentaris fent broma sobre la situació. I és que no és gens habitual veure un alumne escrivint a màquina en ple segle 21.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: