Troben mort el cantant i actor Aaron Carter als 34 anys

per Redacció, el 6 de novembre de 2022 a les 14:24
La policia ha trobat mort el cantant i actor Aaron Carter, de 34 anys, aquest dissabte a la seva casa de Lancaster, a Califòrnia (els Estats Units), segons ha informat el portal TMZ citant fonts oficials.

Les autoritats s'han traslladat fins al domicili de Carter al voltant de les 11:00 del matí (hora local) després de rebre una trucada al 911 -el telèfon d'emergències estatunidenc- que els alertava que un home s'havia ofegat.


Aaron Carter, que va saltar a la fama a la dècada dels noranta quan només era un nen impulsat per la força mediàtica del seu germà, Nick Carter, un dels cantants de Backstreet Boys, tenia problemes de salut mental com ara esquizofrènia, trastorn bipolar, depressió maníaca i ansietat, a banda de problemes d'addiccions.

Com a artista, Carter va publicar quatre àlbums d'estudi, el primer d'ells va veure la llum l'any 1997, quan només tenia nou anys. Durant la seva infància també acostumava a fer gires amb la banda del seu germà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: