Així és Edward Niño, l'home més baixet del món

per Redacció, el 8 de novembre de 2022 a les 06:00
L'Edward Niño amb els seus 72,10 centímetres és l'home més baixet del món. Quan tenia quatre anys va deixar de créixer i els seus pares, preocupats, el van dur a diversos especialistes. No va ser fins 20 anys més tard que li van diagnosticar el que tenia: hipotiroïdisme sever.

L'home més baixet del món ha explicat al Guiness World Record que per a ell, "l'estatura i la grandària no importen" i que la seva condició no el defineix, tot i que se sent "afortunat" per tenir-la. "Vull que la gent em conegui per qui soc realment: petit en mida, però gran en cor", ha declarat. De fet, l'Edward ha considerat que el seu somriure és el seu "encant", el que "conquista el món". El que més el caracteritza, segons la seva família i amics més propers, és la seva actitud positiva davant la vida.


Ara que té 36 anys ha assegurat que el seu desig és viatjar. De moment, ha estat, a banda de per la seva Colòmbia natal, a Argentina, Xile i Equador. Un dels territoris "imprescindibles" que vol visitar, ha assegurat, és Europa. 

Ell treballa com a model i actor, però també ha declarat que li agrada molt la música. Sobre això, ha precisat que els seus gèneres preferits són el reggaeton, el vallenato, el merengue i l'electrònica. Finalment, Niño s'ha descrit a si mateix com una persona amable, afectuosa i molt alegre, i un missatge que vol transmetre al món és que els límits no existeixen i que tot és possible, tal com ha assegurat que li diu des de petit la seva mare.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: