Selena Gomez i la polèmica per la seva «única amiga»

per Redacció, el 8 de novembre de 2022 a les 06:00
L'any 2017, Selena Gomez va haver de rebre un trasplantament de ronyó a causa de la seva malaltia i la seva amiga i actriu, Francia Rasiava, va ser qui li va oferir el seu. La Selena sempre es va mostrar molt agraïda per aquest gest i va fer saber a tothom que ella havia salvat la seva vida.
 

"Això va ser part de la nostra història i la compartirem aviat, però el que ara és important és que aquesta no és l'única història. T'estimo germana, estic molt contenta que estiguem en aquest camí juntes", va escriure França a Instagram.

Selena va confessar a televisió que no va voler demanar-li a cap persona de la seva vida que li donessin un ronyó i que va ser ella mateixa que es va oferir a fer-ho. Va recalcar que li va salvar la vida i, fins i tot, ho va afirmar quan va guanyar el premi a "Dona de l'Any", reconeixent davant de tothom que aquest premi hauria d'haver sigut per Francia.

 
Però sembla que la seva amistat s'ha complicat després que Selena Gomez hagi declarat a la revista The Rolling Stone que la seva única amiga del sector és la Taylor Swift. "Mai he encaixat en un grup guai de noies que fossin famoses. La meva única amiga a la indústria veritablement és Taylor Swift, així que recordo sentir com que no pertanyia aquí", va dir. A Francia no li han agradat aquestes paraules i ha reaccionat deixant de seguir a la Selena a Instagram.

Moltes persones, però, han defensat que el motiu pel qual no la considera una amiga seva del sector és perquè la seva amistat va començar quan cap de les dues era famosa. Tot i això, alguns especulen que Francia també podria estar molesta perquè en el documental My Mind and Me on Selena parla de la seva malaltia, el lupus, i com va necessitar un trasplantament de ronyó, no se la menciona en cap moment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: