Bella Poarch ha demanat el divorci del seu secret marit

per Redacció, el 8 de novembre de 2022 a les 06:00
Bella Poarch, l'estrella de TikTok de 25 anys, es va casar de manera secreta amb Tyler Poarch l'any 2019. El seu matrimoni va estar totalment ocult durant gairebé quatre anys fins que el passat dos de novembre va presentar la petició de dissolució del divorci al comtat de Los Angeles.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Poarch (@bellapoarch)


El casament va tenir lloc abans que Bella agafes tanta popularitat al TikTok i no es pot trobar cap imatge a les seves xarxes socials que indiqui l'existència d'un matrimoni. Per aquest motiu el divorci ha pillat per sorpresa als seus 92 milions de seguidors, que en cap moment van pensar que podria estar casada. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella Poarch (@bellapoarch)


L'any 2021 Bella, que en realitat es diu Denarie Bautista Taylor, va aparèixer al podcast H3 i va confessar que havia estat soltera durant aproximadament un any. A la Marina, però, va tenir dues relacions i, aparentment, el segon home la va deixar en descobrir que deixaria l'exèrcit per motius de salut mental. Segons ella, li va dir: "oh, deixaràs l'exèrcit? Suposo que no podrem estar junts". Així que Bella va deixar la Marina el 2019, el mateix any que es va casar amb el seu exmarit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: