Què és el cushioning i com saber si n'estàs sent víctima

per Redacció, el 13 de novembre de 2022 a les 06:00
Un amor en reserva és aquella persona amb qui no tens intenció de tenir res en aquests moments, però que, tot i això, intentes mantenir a la teva vida per si en el futur vols tenir alguna cosa amb ell/a. A això en anglès es coneix com a cushioning i fa referència a un coixí, ja que es tracta de tenir un amor assegurat per si en algun moment falla la teva relació actual.

Un estudi de Psichology Today va concloure que el 56% de les persones amb parella tenen un amor en reserva i li envien missatges esporàdics o li deixen likes a les xarxes socials. Les persones que practiquen el cushioning ho solen fer per por a quedar-se soles després d'una ruptura i solen ser les mateixes que tenen relacions liana.


És molt difícil saber si n'estàs sent víctima, ja que és fàcil confondre els senyals d'amistat amb un tonteig. Però, el reforç intermitent sol ser un dels recursos que utilitzen les persones que practiquen cushioning, és a dir, un dia estan super pendents de tu i a l'altre no s'enrecorden de què existeixes.

No és necessari que la persona que t'està fent cushioning tingui parella. És possible que simplement hi hagi una persona que li agrada més i que et tingui en reserva per si no li surt bé o que només et vulgui per quedar quan no té pla.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: