Com superar la por de dir coses hot al llit

per Redacció, el 14 de desembre de 2023 a les 06:00
Les paraules hot durant el sexe poden ser molt excitants. Però de vegades, tot i que et mors de ganes de dir marranades, et fa massa vergonya el que pugui pensar l'altra persona. Aquesta sensació de "vull, però no puc" és més comuna del que creus i té solució!

Juliet Allen, fundadora de l'Authentic Sex Podcast i de la Pleasure School, va assegurar a un article per Poosh que "molta gent pensa massa en les converses brutes" i que el millor és deixar que flueixin de manera natural. De fet, el sexe en si mateix no és una cosa que es pugui premeditar, per tant, les converses que es donin durant l'acte tampoc ho haurien de ser.


Si tot i així necessites tenir la situació controlada, pots començar amb missatges pujadets de to a través del WhatsApp. Pots escriure un text a la teva parella sexual descrivint el que esperes sexualment o explicant-li com vas gaudir l'últim cop. Això pot fer molta vergonya, sobretot si fa temps que teniu sexe i mai havies dit res així, però per missatge és molt més fàcil fer el pas.

Així, aconseguiràs deixar clar el que t'agrada i també descobriràs què li agrada a l'altra persona. Quan us veieu a la vida real et serà molt més fàcil parlar brut, perquè ja hauràs trencat el gel prèviament. Pots començar dient que t'agrada el que estàs veient o que estàs gaudint del que estàs sentint. Però no et forcis a dir res que no vulguis i marca límits si ho creus convenient.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: