Aquestes són les paraules que mai has de posar en un Bizum si no vols tenir problemes

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 06:00
L'any 2016 va néixer el Bizum i des d'aleshores la nostra vida és molt més còmode. Ja no ens hem de complicar a l'hora de pagar coses a mitges, sinó que amb una simple transferència instantània podem organitzar-nos per pagar-ho tot.

Però s'ha d'anar molt amb compte amb el concepte que hi posem , ja que com indica l'advocat especialitzat en tecnologia Jorge Morell a Business Insider, com que es realitzen molts Bizums, "apliquen automatismes per detectar patrons o paraules clau, i tot el que soni estrany ha de generar una alerta, ser comprovat i, si escau, comunicat a les entitats corresponents".


Per tant, tot i que per a tu pugui ser una broma escriure certs conceptes, pots córrer el risc a què et cancel·lin el Bizum i, fins i tot, el compte bancari temporalment. Així doncs, evitar posar qualsevol cosa relacionada amb el terrorisme com "armes, guerra, bomba, atemptats, drogues...". La llista de termes prohibits també inclou "material segrest", "al qaeda", "ucraïna", "vladimir putin", "viva siriana", "urani per a bombes", "plutoni per a armes", "per la cocaïna", "snow", "gràcies pel ronyó" o "arsenal".

Està clar que una transferència de 5 euros difícilment anirà destinada a una finalitat com aquesta, però en tot cas la policia ha de fer la seva feina i analitzar aquest tipus de Bizums.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: