Les faltes d'ortografia influeixen a l'hora de lligar? Això diu un estudi

per Redacció, el 6 de desembre de 2022 a les 06:00
L'ortografia juga un paper molt important a l'hora de lligar. Aquesta ha estat la conclusió d'un estudi realitzat per la Universitat d'Alacant i la de Navarra, que ha comptat amb la participació de 256 persones.

L'anàlisi de les enquestes ha demostrat que el 82% de les dones descarten tenir una cita a Tinder si veuen faltes d'ortografia i, en canvi, en el cas dels homes, el percentatge disminueix fins al 42,2%. L'estudi va prendre com a referència l'app de cites més utilitzada pels joves, a través de la qual una persona pot escollir i descartar candidats segons el seu perfil. Quan ambdues persones s'interessen mútuament, es produeix el match i poden iniciar una conversa.

 


Moltes persones van optar per utilitzar aquestes aplicacions a conseqüència de la pandèmia, ja que conèixer a algú a algun esdeveniment social es va tornar pràcticament impossible.

L'estudi encara no està acabat, i com explica María del Carmen Méndez Santos, professora de l'Àrea de Lingüística de la Universitat d'Alacant, "la nostra idea és recollir el major nombre de dades possible per fer una anàlisi acadèmica i pragmàtica de les interaccions, converses i recomanacions útils perquè triomfi l'amor" i qui vulgui pot participar en l'enquesta online que estan realitzant.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: