Aquest és un dels productes més viral i més perillós de TikTok

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 06:00
TikTok pot ser molt divertit, però també molt perillós. I és que fa uns mesos que s'ha viralitzat a la plataforma un producte bronzejador conegut com a "Barbie Drug" que ha impulsat a les autoritats australianes ha llançat un comunicat, ja que és il·legal en el seu país.
 
@theoz.com.au A new #barbie dr*g is sweeping #TikTok aith promises of making you tanned - but dermatologists have warned it can cause #melanoma. Our reporter Ellie discusses the small vial sweeping social media and heres what you need to know. #health #melanoma #melanomaawareness #sun #summer #skincare #skincancer ♬ Serious techno music (instrument) of SF movie style - uPlayer

The New York Post també ha comunicat, igual que L'Administració de Productes Terapèutics d'Austràlia, que el nom real d'aquest producte és "Melatonan", una substància que es pot prendre en forma de píndola, crema, injectable, nasals o en aerosol i que té greus efectes secundaris i nocius per la salut.

No és la primera vegada que es fa viral un producte perillós a TikTok. En aquest cas, es tracta d'un producte que et bronzeja la pell de manera fàcil i ràpida, però que només es pot vendre sota recepta mèdica. Entre els seus efectes secundaris es troba l'augment de pigues, nàusees, envermelliment de la cara, obscuriment de la pell, pèrdua de l'apetit i més. Fins i tot, la Societat Dermatològica de Nova Zelanda va advertir que pot incrementar les possibilitats de patir càncer de pell.


Abans de seguir tendències i comprar productes desconeguts, cal informar-se molt bé de quines són les seves conseqüències.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: