Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes parla sobre la seva suposada relació amb Álvaro de Luna

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 06:00
Des que va anunciar la seva separació amb en Risto, la vida privada de la Laura Escanes és el centre d'atenció de tota la premsa. L'últim que sabem és que ha estat vista fent-se un petó amb el cantant Álvaro de Luna i que és possible que estiguin començant una relació.

La influencer, que mai es nega a respondre les preguntes dels periodistes, ha explicat que definitivament està soltera i ha afegit: "tinc 26 anys, m'acabo de separar. Jo crec que estic fent el que faria qualsevol persona separada si no fos coneguda".


Alguns mitjans li han insistit perquè parli sobre la seva relació amb l'Álvaro de Luna, preguntant-li si es troben en un moment on s'estan coneixent. Però ella ha respost: "És que em pregunteu coses que ni jo m'he parat a pensar".

Respecte a com es troba, ha confessat que "depèn del moment del dia. Però en general estic bé, rodejada de gent que m'estima molt, la meva família m'està donant molt suport i treballant molt".


Sembla que la influencer s'està prenent temps per ella, per posar les coses al seu lloc i per aprendre a gestionar tota aquesta situació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: