Aquest famós cantant i aquesta streamer estan sortint?

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 12:32
[inicicentrareport]Anuel AA és un dels cantants més polèmics del moment i també dels que més rumors genera. L'últim? La seva suposada relació amb Shaarza Moriel, una de les streamers més populars.

Recordem que al gener d'aquest any el cantant confirmava la relació amb una altra influecer, Yailin La Más Viral, poc després de trencar amb la també conegudíssima Karol G. Tots dos van estar penjant fotos plegats fins al setembre. A partir de llavors, els fans van començar a sospitar que les coses no anaven massa bé entre ells i poc després van sorgir els rumors de separació.


Doncs bé, ara, mesos més tard sembla que el cantant ja hauria començat una nova relació i estaria sortint amb l'streamer Shaarza Moriel.
 


Què diu Shaarza de tot això?

 
En una entrevista, l'streamer va voler contestar als que l'acusaven de posar-se pel mig de la relació entre Anuel AA i Yailin La Más Viral. "Jo des del principi vaig dir que érem amics [...] Als qui em pregunten si em vaig posar pel mig, només els dic que a mi em cau bé Anuel i jo li caic bé a ell". Cal dir que ni Yailin ni Anuel AA han confirmat oficialment la fi de la seva relació, per la qual cosa la possible relació del cantant amb Shaarza Moriel és, de moment, només un rumor.

 



Arxivat a:
FAMOSOS, cantant