«No em surt dels collons»: per què Ibai Llanos no anirà a un dels esdeveniments més importants de l'any?

per Redacció, el 11 de novembre de 2022 a les 09:01
El Mundial de Qatar de futbol és a tocar i està generant molta polèmica. Els dubtes sobre el país que acollirà la competició a partir de la setmana que ve són evidents i un dels que s'hi ha posicionat en contra és un dels streamer més influent, Ibai Llanos.

En una conversa amb els seus seguidors sobre el Mundial, ha explicat que ja fa temps que va rebre una oferta de la selecció espanyola per viatjar amb ells però que la va refusar. "No em surt dels collons", ha dit el creador de continguts basc. Ell mateix ha revelat que Qatar està intentant captar tots els influencers del món a cost zero.

 

Ibai, després d'explicar això,ha continguat debatent amb els seus seguidors sobre si els futbolistes poden decidir anar a la competició. "Sabeu la quantitat de patrocinadors, de diners i de blanquejament de Qatar que s'ha posat al Mundial?", ha assegurar l'streamer en referència a les conseqüències sobre si una gran estrella del futbol no va a jugar-lo.

Polèmica amb el Mundial


La celebració del Mundial de futbol del 2022 ha estat envoltada de polèmica des el principi. Segons una investigació de The Guardian, a principis del 2021 ja havien mort 6.500 persones en la construcció de les infraestructures necessàries per dur a terme el Mundial.

També un informe de Humans Rights Watch que recull TV3 va parlar amb més de 93 migrants que treballen en més de 60 empreses diferents, alguns que ho van definir com una "presó a l'aire lliure".

A més a més, hi ha moltes persones que han criticat la legislació de Qatar, obertament contrària als drets de les dones i de col·lectius com l'LGTBIQ+.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: