Dixie D'Amelio i Noah Beck posen fi a la seva relació

per Redacció, el 11 de novembre de 2022 a les 10:56
La Dixie D'Amelio i el Noah Beck ho han deixat. Almenys, així ho ha assegurat la representant del tiktoker a New York Times després de setmanes de rumors.

Segons explica al mitjà citat, la parella ha decidit posar fi a la seva relació amorosa, però "segueixen sent amics".


Les especulacions sobre una possible ruptura van començar setmanes enrere, després que Noah Beck no assistís a la D'Amelio's 21st birthday party a Las Vegas. A això se li suma, que els tiktokers tampoc estaven publicant contingut plegats, com solien fer.

 


Si bé la Dixie havia afirmat que es tractava d'una decisió conjunta, ja que no es volien exposar tant a les xarxes socials. Sigui com sigui, sembla que els rumors eren certs i que TikTok es queda sense una de les seves parelles més emblemàtiques.

La Dixie D'Amelio i el Noah Beck ja feia més de dos anys que sortien després de fer oficial la seva relació el setembre de 2020. Dit això, cal recordar que de moments cap dels dos ha fet declaracions sobre la seva ruptura, per tant, caldrà esperar a la seva versió.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: