Un jove espanyol, detingut després de disparar-se al penis

per Redacció, el 11 de novembre de 2022 a les 11:31
Un jove de 22 anys ha estat detingut a Novelda (Alacant) dues setmanes després de disparar-se accidentalment al penis mentre feia servir una pistola. El jove va haver de ser operat d'urgència a l'hospital d'Elda, on els metges van trigar quatre hores a reconstruir el seu membre.

No ha estat fins ara, que la Guàrdia Civil ha arrestat el jove després de constatar que no tenia llicència per a posseir la pistola, que estava modificada. Després de la detenció ha quedat en llibertat provisional.


La investigació va començar la matinada del 23 d'octubre, quan la Guàrdia Civil va ser avisada d'un tret en una via pública de Novelda. Un jove que circulava en un vehicle, acompanyat d'un altre de la mateixa edat, havia resultat ferit. Segons les mateixes fonts, el jove es va posar nerviós en adonar-se de la presència de diverses patrulles de la Policia Local a la zona, es va introduir la pistola en els calçotets per a intentar amagar-la i va prémer el gallet accidentalment.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: