El polèmic truc de maquillatge d'aquesta famosa

per Redacció, el 4 de desembre de 2022 a les 06:00
Són moltes les persones que alguna vegada han quedat fascinades amb la pell hidratada i lluminosa de la Hailey Bieber. La seva pell es denomina "glazzed skin" i per aconseguir-la utilitza el sèrum Peptide Glazing Fluid, seguit de la Barrier Restore Cream, un protector solar amb color.

Aquest efecte glacejat, es va estendre del seu rostre a les seves ungles i als seus llavis. Aquesta nova manera de maquillar els seus llavis s'ha fet viral i sembla que no a tothom li ha fet gràcia, ja que moltes l'han acusat d'"apropiació cultural".


Però, què són els glazzed lips?


El maquillatge de llavis de la Hailey Bieber s'ha tornat viral perquè és un truc senzill per jugar amb el volum i la projecció dels llavis sense recórrer al retocament de llavis. L'objectiu és millorar la hidratació, la forma, la projecció o el volum dels llavis.


El truc de Bieber és utilitzar un llapis de llavis de color marró que contrasta amb el seu to natural de llavi, perfilar-los i marcar la zona central de llavi per crear una falsa projecció. Per aconseguir que aquest maquillatge es vegi natural, difumina el perfilador amb els dits i, per acabar, utilitza un bon gloss per aconseguir un efecte sucós i brillant.
 
@haileybieber the lip combo vibe I’m feeling for fall 😍🤎 @rhode skin ♬ She - Tyler, The Creator

La tècnica de maquillatge de la Hailey ha rebut més de 24 milions de visualitzacions i ha generat molta polèmica. Diverses maquilladores influents a TikTok han començat a explicar que el truc del perfilador marró no el va descobrir ella, sinó que era un pas habitual en el maquillatge de les dones negres i llatines dels anys 80. Així doncs, l'acusen d'haver-se apropiat d'aquest truc i convertir-lo en un fenomen viral per obtenir vendre més productes de la seva marca cosmètica.

"No vull dir que Hailey Bieber no es pugui fer aquest maquillatge de llavis, però ho hauria d'acreditar de la forma correcta, 'perfilat marró", explicava Victoria Alexander.
 
@victoriaalxndr Cultural appropriation via Hailey Bieber “brownie glazed lips” aka the looks our tias and aunties have been serving for decades. #BrownieGlazedLips #HaileyBieber #CulturalAppropriation ♬ Smooth Hip Hop Trap Instrumental 5 - dj_komplex


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: