Mor l'home que va viure 18 anys en un aeroport

per Redacció, el 15 de novembre de 2022 a les 09:18
Mehran Karimi Nasseri, l'home que va viure 18 anys a l'aeroport de París Charles de Gaulle, ha mort als 77 anys. L'home, un refugiat polític iranià, va morir en una de les terminals de l'aeroport francès per causes naturals.

Nascut el 1945 i després de ser expulsat de diversos països europeus per falta de documentació, l'home va quedar atrapat al Charles de Gaulle des del 1988 fins al 2006, quan va ser hospitalitzat per una intoxicació alimentària. A la sortida de l'hospital, va ser acollit per diverses organitzacions humanitàries i se li va atorgar el dret de viure a França.


La seva història va inspirar diverses pel·lícules, com ara La Terminal, un film protagonitzat per Tom Hanks que narra com era el dia a dia d'aquest refugiat iranià a l'aeroport. Assegut en un banc rodejat amb bosses que contenien les seves pertinences, Mehran Karimi Nasseri es passava els dies escrivint sobre la seva vida en un quadern i llegint llibres i diaris.

A Youtube es poden trobar diverses entrevistes a aquest refugiat iranià, que es va convertir en tot un símbol a França.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: