J Balvin ensenya la seva mansió

per Redacció, el 21 de novembre de 2022 a les 06:00
J Balvin ha mostrat als seus fans la seva mansió ubicada a Medellín. Té un estil japonès, inspirada en el “wabi sabi” amb una vibra molt “zen” i és on acudeix cada cop que necessita descansar i cuidar la seva salut mental lluny de Nova York.

El disseny de la mansió transmet molta pau, és simple i elegant, amb molta llum natural. Va ser dissenyada a partir d’un viatge que va fer al Japó, on l’artista assegura haver connectat amb l’energia que el va inspirar a crear un lloc on poder relaxar-se i descansar.

 

Durant el recorregut que l’artista ha fet a la seva mansió, podem observar sostres molt alts, parets de fusta i finestres que il·luminen amb llum natural. J Balvin va confessar que li agrada dormir per tota la casa, ja que “no li agrada avorrir-se del seu propi lloc”. 


El seu vestidor no podia faltar, ple de sabates, barrets, peces de roba i conjunts. Com explica, li encanta “cada part d’aquest racó”. I és que assegura que aquesta mansió té tot el que necessita per a cuidar la seva ànima. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: