Senyals que indiquen que has de canviar de terapeuta

per Redacció, el 29 de febrer de 2024 a les 06:00
Si has anat a teràpia, t'hauràs adonat que no és un procés lineal i que no és tan senzill com molts creuen. Hi ha setmanes on et trobes bé i d'altres en les que et sembla que estàs pitjor de com estaves quan vas començar. És totalment normal.

Potser et preguntes si la teràpia realment t'està ajudant o si estàs perdent el teu temps. El primer que t'has de preguntar és si la teva autoestima s'està enfortint, si les teves relacions socials estan millorant, si et coneixes més, si entens les teves emocions... Si això està passant, encara que sigui molt a poc a poc, probablement estàs en el lloc correcte.

Però també podria ser que realment la teràpia no t'estigui ajudant i, en aquest cas, hauries de canviar de terapeuta. A continuació, et compartim alguns senyals que indiquen que és moment de fer aquest canvi:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: