Com fer que els diners no siguin un problema en una relació

per Redacció, el 27 de novembre de 2023 a les 06:00
Els diners no són el més important en una relació, però juguen un paper rellevant a l'hora de triar on anar a sopar, quines activitats fer el cap de setmana o on es vol anar de viatge.

És important que hi hagi comunicació i que, si el nivell econòmic d'un és més elevat que el de l'altra, s'arribi a un acord sobre el pressupost que es vol gastar a cada activitat. Al final, es tracta de tenir empatia amb la situació econòmica de l'altra persona i buscar un punt en què tots dos us sentiu còmodes.


Si, per exemple, tu tens més diners que la teva parella i t'agrada anar a sopar a llocs cars mentre que ella prefereix anar a llocs més barats, pots adaptar-te a ella i si un dia et fa molta il·lusió anar a un lloc més sofisticat pagar-li una part. Abans, però, és crucial comentar-li i veure com ho vol fer.

No cal compartir una hipoteca o un lloguer perquè els diners es converteixin en un problema, per això és tan important comunicar les necessitats i les preferències de cadascú. Potser a una persona no li fa res gastar-se molts diners en anar de vacances mentre que l'altra prefereix invertir aquests diners a fer petites coses durant el dia. Tot és parlar-ho, empatitzar amb ambdues parts i arribar a un acord.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: