Un grup espanyol acusa Rauw Alejandro de plagiar-los aquesta cançó: creieu que s'assemblen?

per Redacció, el 16 de novembre de 2022 a les 09:50
Fa només uns dies que Rauw Alejandro va publicar el seu nou àlbum d'estudi Saturno (2022) i ja hi està havent polèmica. El motiu? El grup espanyol Space Surimi ha acusat el cantant de plagi.

La banda de Jérez de la Frontera, que barreja trap amb altres ritmes, assegura que la cançó Saturno de Rauw Alejandro és sospitosament similar a Follow the Linier, tema que van treure el 2019. De fet, el grup no només creu que la melodia és similar –sobretot al principi i al final-, sinó també el videoclip.
I és que totes dues produccions estan protagonitzades per un grup d'alienígenes que viatgen a través de l'espai i estan gravades en 360.


Hores després que comencés la polèmica, Rauw Alejandro ha publicat un missatge per intentar posar fi a les acusacions. En el text, el músic ha comentat que la intro de la cançó està inspirada en Looking From a Hilltop de Section 25; ha recordat que el "freestyle" i el "boom cap" són sons "creats" per porto-riquenys i afroamericans en els 80, i ha afegit que "la roda ja està inventada". Creieu que s'assemblen?
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: