Logotip de Adolescents.cat

Arriba a WhatsApp una de les opcions més esperades: com funcionarà?

per Redacció, el 16 de novembre de 2022 a les 10:41
WhatsApp permetrà als seus usuaris i usuàries utilitzar la plataforma de missatgeria instantània des de dos dispositius mòbils al mateix temps. Tot això gràcies a una nova funció, batejada com a 'Mode company', que arribarà pròximament als milions de persones que tenen aquesta aplicació descarregada.

Així ho ha donat a conèixer la pàgina web especialitzada WABetaInfo, qui ja ha tingut accés a aquesta nova funció que ha arribat de manera preliminar a diversos usuaris.


Com funcionarà aquesta nova opció?

 
Per enllaçar el nostre compte de WhatsApp a un segon dispositiu només s'haurà de pressionar sobre l'opció 'Vincular un dispositiu' Quan s'hagi fet, s'haurà d'escanejar un codi QR, igual que es fa amb WhatsApp web.


Després de completar aquest pas, l'historial de xat se sincronitzarà en tots els dispositius vinculats. Tal com apunten des de WabetaInfo, els usuaris podran vincular el seu compte fins i tot en un total de quatre dispositius al mateix temps.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: