Què és el levan, l'alternativa a l'àcid hialurònic?

per Redacció, el 8 de desembre de 2022 a les 06:00
La hidratació és molt important per lluir una pell saludable i reduir la sequedat, calmar la pell, millorar la textura i prevenir l'aparició d'arrugues.

L'àcid hialurònic sempre ha estat l'ingredient estrella per fer aquesta funció, ja que la seva capacitat d'absorbir mil cops el seu propi pes en aigua l'ha convertit en un indispensable a qualsevol producte cosmètic. De fet, els injectables d'àcid hialurònic també s'utilitza molt en medicina estètica, ja que permet donar volum a determinades parts del rostre i als llavis.


El levan és una alternativa a aquest àcid. Té els mateixos beneficis, però a més té un major poder de penetració perquè combina diferents pesos moleculars, la qual cosa permet una major efectivitat dels actius que s'apliquin després. També millorar l'estructura de la pell, ja que reforça la seva funció barrera, reduint, per tant, la pèrdua d'aigua transepidèrmica que resseca i afecta el volum.

El levan és ideal per a les pells més sensibles, ja que calma la pell i no comporta cap risc d'irritació o reacció al·lèrgica, mentre que l'àcid hialurònic pot produir una sensació de tibantor que pot danyar aquest tipus de pell. A més, el levan reté la hidratació i atenua les línies d'expressió i arrugues, fent que la pell quedi més tonificada.


Cal dir que evidentment també té efectes secundaris i que és imprescindible sé conscients d'aquests abans de sotmetre's a qualsevol tractament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: