Logotip de Adolescents.cat

Torna una pel·lícula mítica que va marcar la infància de molts

per Redacció, el 16 de novembre de 2022 a les 06:00
Disney està apostant per crear seqüeles de produccions antigues. Hocus Pocus, Encantada, High School Musical i Es tan Raven són algunes de les produccions que la companyia ja ha reprès i sembla que la següent serà El diario de la princesa.

Així ho van anunciar recentment, però no queda clar si per aquesta tercera entrega Disney comptarà amb Anne Hathaway per interpretar el paper de Mia Thermçopolis i amb Julie Andrews pel rol de la reina Clarisse Reenaldi. Per ara se sap que el guió està sent escrit per Aadrita Mukerji i és possible que passi el mateix que amb High School Musical i que la trama faci un gir generacional.




Tot i això, el públic està desitjant que es mantingui el repartiment original i sembla que alguns dels actors i les actrius acceptarien amb il·lusió el projecte. I, segons han revelat fonts a Hollywood, la intenció de Disney no seria reiniciar la saga, sinó continuar-la. Per tant, la història podria mostrar els personatges originals més madurs i mantenir el repartiment, però de moment no hi ha cap font que ho confirmi.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: