Aquesta famosa influencer espanyola està embarassada?

per Redacció, el 17 de novembre de 2022 a les 06:00
La visita de la María Pombo a La Resistencia, el programa d'en David Broncano, ha donat molt a parlar. I és que la influencer ha mostrat unes fotografies que podrien confirmar el seu segon embaràs.

Durant l'entrevista, en Broncano li va demanar que mostres el seu d'Instagram i els seus missatges directes. També li va demanar que ensenyes el seu carret de fotos i d'entre els milers de fotos que té en va ensenyar algunes. El que no esperava, però, és que això li passes factura, ja que moltes persones han identificat pistes del seu possible embaràs.


Sembla que la influencer apareixia amb cara de sorpresa i tapant-se la boca en diverses imatges i que tenia una foto on apareixia un predictor i una altra davant el mirall ensenyant la seva panxa. A més, els espectadors també van detectar que tenia vídeos del seu fill Martín amb el predictor a la mà. I no només això, sinó que també es va veure com tenia una aplicació al mòbil de control d'embaràs.
 
Però això no va ser l'únic que va cridar l'atenció de l'entrevista. Una de les coses que va sorprendre més al presentador és que va demanar l'himne d'Espanya per entrar. Després, quan va arribar el moment de la nit en què en Broncano pregunta sobre quantes relacions sexuals ha tingut en l'últim més, va respondre: "prefereixo dir-te quants cops he fet caca aquest mes que les relacions sexuals".

Pel que fa a la pregunta de "quants diners tens al banc?", la influencer no va voler entrar en números i va donar a entendre que es va gastar tots els diners en el regal que li va fer al presentador de La Resistencia (un viatge al Carib) i en convidar a tot el públic a una truita de patates.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: