Aquesta influencer confessa haver-se menjat una part del seu cos

per Redacció, el 17 de novembre de 2022 a les 06:00
La Paula Gonu sempre s'ha mostrat molt transparent amb els seus seguidors i no ha tingut problema en parlar de res. El que no s'esperaven, però, és la confessió que va llançar al seu TikTok on afirmava haver menjat un tros del seu cos.

I és que resulta que l'octubre del 2021 va ser operada del menisc i tenia tanta curiositat que va estar seguint tota la seva operació a través de la càmera del quiròfan. "Em van adormir només les cames, però jo vaig veure-ho tot perquè m'encanten aquestes coses", va dir.


Com explica, el doctor la va veure tan interessada que li va donar la gravació de l'operació i el menisc guardat en un pot d'alcohol. "Un dia vaig dir: ho vull provar, què passarà?" i així ho va fer.
 
@paulagonu

no me dio poderes

♬ sonido original - Paulagonu

Els seus seguidors de TikTok no esperaven escoltar això i ràpidament el vídeo es va omplir de comentaris. "Ho diu com qui ha provat la paella" i "La gent no deixa de sorprendre" han estat els que més likes han rebut.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: