Atac contra la sèrie d'Élite, què ha passat?

per Redacció, el 17 de novembre de 2022 a les 06:00
Aquest divendres 18 de novembre s'estrena la sisena temporada d'Élite i els carrers de Madrid estan plens de cartells promocionals.

En aquesta temporada trobarem molts personatges nous i sembla que es deixarà una mica de banda la sensualitat i donar més protagonisme a la justícia, el temor, la desconfiança i la lluita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Élite (@elitenetflix)


Els nous capítols encara no han vist la llum i ja han rebut atacs homofòbics. Concretament, al Parque de las Avenidas de Madrid un grup de persones han decidit pintar els rostres d'en Manu Ríos i André Lamoglia al pòster promocional on apareixen fent-se un petó. Un clar atac de violència i homofòbia.

 
Els fets s'han viralitzat a les xarxes socials i han commogut als fans de la sèrie, que han afirmat que per aquests motius es necessita "una lluita contínua". A més, han recalcat la feina que fan aquestes sèries en ajudar a visualitzar i. normalitzar les diferents orientacions sexuals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: