Els looks més comentats dels Latin Grammys 2022

per Redacció, el 18 de novembre de 2022 a les 08:47
Rosalía continua amb pas ferm el seu camí pel panorama musical internacional i ha tornat a fer història aquest divendres a la matinada en la gala dels Grammy Llatins. La catalana s'ha endut quatre dels nou gramòfons als quals optava, entre els quals, el gran premi de la nit, el de millor àlbum de l'any per Motomami, així com el de millor disc de música alternativa, millor enginyeria de gravació i millor disseny.

D'aquesta manera, la cerimònia de la música llatina col·loca de nou a Rosalía com a fenomen musical com ja va fer el 2019 amb El mal querer

Com sempre, un dels moments més comentats de la gala ha estat la catifa vermella. Comentem-la:

 

Altres notícies que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: