Aquestes tiktokers estrenen el seu esperat documental

per Redacció, el 18 de novembre de 2022 a les 06:00
Lola Lolita i la seva germana petita Sofía Surfers estrenen el seu documental "Las reinas de TikTok" a Amazon Prime Video aquest 18 de novembre.

Fa uns dies van compartir a les seves xarxes socials el tràiler i van afirmar estar "molt felices de poder compartir amb vosaltres una mica més de nosaltres i, sobretot, esperem que us agradi molt. No podem descriure com hem gaudit fent-lo... gràcies per donar-nos tant de suport, ho sou tot i estarem sempre eternament agraïdes".

 

El documental és un recorregut per tota la vida de les germanes, des de com va ser la seva vida a l'escola fins a com han arribat a col·laborar amb grans artistes gràcies a TikTok, la plataforma on han aconseguit la fama.


Al tràiler introdueixen temes delicats com les burles que van rebre a l'institut altres temes com la realitat de ser un influencer que, com tot a la vida, té coses bones i d'altres no tan bones.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: