La polèmica reacció de Maluma quan li qüestionen perquè actua al Mundial de Qatar

per Redacció, el 21 de novembre de 2022 a les 06:00
[inicicentrarepot]El mundial de Qatar ja ha començat i un dels protagonistes de la competició fora del terreny de joc és Maluma, autor de la cançó oficial de la competició. En les última hores el cantant s'ha convertit en viral a la xarxa i no precisament pel seu tema musical, sinó per haver deixat plantat un periodista després que li preguntés què en pensava de la violació dels drets humans que té lloc al país.

En un primer moment, Maluma ha respost que era una qüestió que ell "no podia resoldre" i ha justificat la seva presència dient que havia vingut per "gaudir de la vida, dels partits i de la festa del futbol".


Després el periodista ha tornat a preguntar al cantant pel mateix tema: "Entens que la gent digui que ajudes a netejar la imatge del país?". Maluma li ha contestat: "He de respondre aquesta pregunta?". Segons més tard, ell cantant ha decidit aixecar-se i marxar de l'entrevista. Mentre l'artista abandonava el plató, ha insultat el periodista dient-li que era "un maleducat". El periodista li ha respost que "és el que la gent pensa".
 

En les últimes setmanes diferents artistes, com ara Shakira, Dua Lipa i Rod Stewart, han rebutjat actuar al Mundial per la vulneració de drets humans del Qatar. Maluma, Don Omar, Robbie Wiliams, J. Balvin o Black Eye Peas, en canvi, són alguns dels que han acceptat actuar.