Pete Davidson i Emily Ratajkowski estan junts?

per Redacció, el 21 de novembre de 2022 a les 08:23
Fa uns dies van començar els rumors sobre una possible relació entre Pete Davidson i Emily Ratajkowski. Un fan va afirmar al compte d'Instagram Deux Moi que els havia vist a tots dos passejant agafats i fent-se un petó.

Doncs bé, poc després van ser fotografiats celebrant l'aniversari del Pete. Se'ls va veure a l'entrada de la casa de l'humorista, rient i abraçant-se, i també sopant en un restaurant.


Tant Pete Davidson com Emily Ratajkowski van trencar amb les seves anteriors parelles fa mesos. En el cas d'ell, va finalitzar la seva relació amb Kim Kardashian a l'estiu després de 9 mesos junts.

 

Per la seva banda l'Emily ho va deixar amb Sebastian Bear-McClard el setembre passat i des de llavors se l'ha relacionada amb actors com Brad Pitt, tot i que cap d'aquestes informacions s'ha confirmat.







Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: