Logotip de Adolescents.cat

Les millors pel·lícules d'amor del 2022

per Redacció, el 26 de novembre de 2022 a les 06:00
Les pel·lícules romàntiques mai passen de moda i constantment en trobem de noves. Avui et compartim les millors 6 pel·lícules d'amor del 2022:

 


Versió sense playbuzz
Navidad de golpe (Netflix)
Una heretera sense ambicions es desperta d'un accident d'esquí sense memòria, documents ni habilitats bàsiques a la vida. Per oblidar el seu passat podria ser clau començar un futur d'ensomni amb el propietari d'un refugi d'esquí que la va rescatar.

My Policeman (Prime Video)
Una història sobre un romanç prohibit i convencions socials canviants, My Policeman traça un triangle amorós amb quatre dècades de diferència entre el policia Tom, la mestra Marion i el curador del museu Patrick.

Viaje al paraíso
Una parella divorciada s'uneix i viatja a Bali per intentar evitar que la seva filla, perdudament enamorada, cometi el mateix error que creuen que van cometre ells fa 25 anys.

La ciudad perdida (Prime Video)
Una escriptora de novel·les romàntiques es troba en plena gira de promoció del seu llibre per tot el país. Acompanyada del model que acapara la portada del seu bestseller, la protagonista patirà un intent de segrest, cosa que els portarà tots dos a endinsar-se a la selva per poder sobreviure a aquest misteriós atac.

Tres mil años esperándote
La Dra. en literatura Alithea Binnie (Tilda Swinton) té una plàcida vida, però sempre mira al seu voltant amb cert escepticisme. Per art de màgia, desperta un geni (Idris Elba) que ofereix concedir-li tres desitjos a canvi de la seva llibertat. Al principi, Alithea declina l'oferta, ja que sap que tots els contes sobre concedir desitjos no acaben com un vol. El geni defensa la seva posició explicant diverses històries fantàstiques del seu passat. Finalment, ella es deixa portar i demana un desig que sorprèn tots dos.

Downton Abbey: una nueva era
Violet, la comtessa vídua de Grantham, ha heretat una vila al sud de França d'un vell amic. Mentrestant, un cineasta obté el permís de Mary per rodar una pel·lícula a Downton Abbey. Robert pensa que tenir actors i actrius fent voltes, maquillats, és una idea terrible, però altres membres de la família, i els servents, estan encantats amb la idea. Per perdre's la "pel·lícula espantosa" de Mary, com l'anomena Robert, alguns membres de la família viatgen al sud de França per resoldre el misteri de per què l'amic de Violet li va deixar una vila. Seqüela de l'adaptació cinematogràfica de la sèrie popular.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: